Themafeesten

Een beleving afgestemd op ieder thema.

Home » Specials » Themafeesten

Er valt altijd iets te vieren…

Er zijn diverse redenen te noemen voor het organiseren van een themafeest. Voor Home Dining is een themafeest een breed begrip. Het kan slaan op de gerechten die gepresenteerd worden, de entourage die geboden moet worden of een land dat centraal staat.

In overleg

Wanneer u een themafeest wilt organiseren, begint het altijd met een idee. Samen met u kunnen we kijken of we het idee tot uitvoering kunnen brengen. Welke zaken wilt u zelf regelen? Wat is er voor nodig om een bepaald thema terug te laten komen? Afhankelijk van de grootte en complexiteit van uw themafeest spreken we de zaken telefonisch door of komen we bij u langs. Geheel vrijblijvend uiteraard.

Niet is te gek

We hebben al veel themafeesten gedaan en vinden het steeds een uitdaging om te voldoen aan de wensen van onze klanten. Zo hebben we een vijfgangen diner gemaakt met in elke gang asperges, een complete tuin omgebouwd tot sterrenrestaurant, een ‘fruit’ diner georganiseerd in een fruitgaard en gekookt voor een dames voetbalteam waarbij elke gang minstens een oranje element moest hebben. Maar ook een Japanse, Spaanse, Italiaanse of willekeurige andere avond is voor ons geen probleem.

Niet alleen het diner

Bij het organiseren van een themafeest kunnen we heel ver gaan. Onze styliste kan u adviseren en helpen met het stylen van uw locatie. Zij heeft ook de contacten om materialen en kleding in te huren en kan u vooraf middels een moodboard laten zien welke effecten bepaalde zaken hebben.

Laat het ons weten

U loopt met een idee voor een feest waarbij u uw gasten wilt voorzien van lekker eten in een mooi thema? Laat het ons weten en we nemen vrijblijvend contact op.

Reserveer vrijblijvend een kok aan huis.

Reserveren

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Voor hoeveel personen mogen wij koken?

Waarom Home Dining?

  • Professionele koks
  • Hoogste klanttevredenheid
  • Landelijke dekking
  • Topkwaliteit
  • Direct reactie op uw vragen
  • Flexibel en op maat