BEDRIJFSDINER

Een bedrijfsdiner van Home Dining is meer dan lekker eten

Home » Arrangementen » Bedrijfsdiner

Een bedrijfsdiner van Home Dining is meer dan lekker eten

Eten met zakenrelaties is onderdeel van met elkaar zaken doen. Het is een veel gekozen manier voor contractbesprekingen en om de onderlinge band te versterken. Een bedrijfsdiner van Home Dining kan u hierbij helpen.

Uit eten aan de zaak

Home Dining kan u de setting van een goed restaurant bieden, gewoon bij u aan de zaak. Een bedrijfsdiner betekent dat u niet de deur uit hoeft met uw relatie(s) en dus tijd in uw agenda kunt besparen. Daarnaast heeft u alle zaken die u wilt bespreken bij de hand en kunt u vrijuit spreken zonder dat andere restaurantgasten iets van uw onderhandelingen meekrijgen.

Een bedrijfsdiner in elke gewenste vorm

Het voordeel van een kok aan de zaak is dat deze zich geheel kan aanpassen aan de wensen en setting die u verlangt bij uw relatie. Gaan we chique lunchen, maken we een vijf gangen diner of wordt het ‘gewoon’ een lekkere maaltijd? Uiteraard kunnen we zorgen voor een goed glas wijn en eventueel een proostmoment met een fles Prosecco of Champagne.

Meer gelegenheden

Samen eten hoeft zich natuurlijk niet te beperken tot contractbesprekingen. Ook de presentatie van uw (nieuwe) product of uw klantendag kunnen wij vergezellen van een heerlijk diner.

Bel ons via 0348-745825 of mail ons via info@home-dining.nl. Wij doen u graag vrijblijvend en kosteloos een offerte.

Reserveer vrijblijvend een kok aan huis.

Reserveren

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Voor hoeveel personen mogen wij koken?

Waarom Home Dining?

  • Professionele koks
  • Hoogste klanttevredenheid
  • Landelijke dekking
  • Topkwaliteit
  • Direct reactie op uw vragen
  • Flexibel en op maat